Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Доброславци почете Деня на народните будители

Район „Нови Искър”, село Доброславци. В препълнената зала на Народно читалище „Пробуда”, село Доброславци почете Деня на народните будители. Празничната програма откриха лично кметовете на район „Нови Искър” Даниела Райчева и на селото Светла Крумова.

.

Празничната програма беше изключително богата. Участие в нея взеха ученици от 179 ОУ „Васил Левски”, село Доброславци, а лично директорът на училището г-жа Мария Христова поздрави ученици и учители за празника, като в празничното си слово ги сравни с едни съвременни будители. Училището представи и своите клубове по интереси, по които работи образователната институция в програма „Успех”.

За принос в развитието на просветната дейност в селото кметът на населеното място Светла Крумова награди учители от 179 ОУ, както и известните обществени деятели Лука Гълъбов и Веско Вълков.

Празненството завърши с уникално по рода си факелно шествие, което започна от кметството до новосъздаденото информационно табло на площад „Мегдана”.

 

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 16 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter