Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Учениците в Нови Искър ще се подготвят по предприемачество

От началото на втория учебен срок децата от 171-во училище в район Нови Искър вече ще имат занимания по предприемачество. Целта е учениците да бъдат провокирани да творят, да решават проблеми и да са инициативни - умения необходими за изграждането на успешни предприемачи и бизнес лидери.

.

Програмата се съсредоточава върху индивидите и ролята, която те играят като производители и потребители. Тя ще разглежда и семейството и неговите икономически отговорности. Ще изследва възможностите за кариера и взаимовръзката на различните отрасли в града, ще се изучават перспективите и отговорностите в общността. Програмата по предприемачество в 171-во училище ще бъде за деца от първи до четвърти клас.

Чрез практически насочени дейности учениците ще могат да превръщат своите идеи в реалност. В часовете по предприемачество подрастващите ще развиват умения, които целят повишаване на възможностите за личностна реализация. Програмата трябва да мотивира и преподавателите да направят процеса на обучение по-атрактивен и по-достъпен. 

http://radiosofia.bnr.bg

 

Вертеринарна клиника Нови Искър

Ветеринарен кабинет
Нови Искър

-  Лечение
-  Профилактика
-  Микрочипиране
-  Подстригване

GSM: 0899 831 916

.
Продължава...

 

В момента има 76 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter