Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Уникален проект „Градът в миниатюри” ще реализира район Нови Искър

Подгумерски манастирРеализацията на проект „Градът в миниатюри” се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2012 г.    След представянето на проекта „Градът в миниатюри” ще се проведе дискусия за първия етап от реализацията на дейностите, а именно разпространяването на анкетата сред жителите на район „Нови Искър”, чрез която те ще могат да определят десетте обекта, които да бъдат реализирани под формата на миниатюри.

.

Ще бъде представен и екипът, който ще реализира проекта, както и общите и специфични цели на проекта – популяризиране на София като кандидат за европейска столица на културата, чрез представяне на културно-историческото наследство в миниатюри, представяне на културно-историческото наследство на район „Нови Искър” като част от СО на по-голям брой хора, опознаване на малко известни обекти, съпричастност и отговорност към тяхното съхранение и опазване. Ще бъдат представени дейностите по реализацията на проекта „Градът в миниатюри”, график за тяхното изпълнение, както и очакваните крайни резултати.     Проектната идея е насочена към изработване миниатюрни макети на значими паметници на културно-историческото наследство, характерни за район „Нови Искър”.Чрез анкетно допитване до жителите на района и столицата ще бъдат определени десет обекта, които да бъдат реализирани под формата на миниатюри, а впоследствие представени в изложба.

На 09 юли 2012 г. (понеделник) от 15.00 часа в ритуалната зала на район „Нови Искър” на ул. „Искърско дефиле” № 123 ще се състои официалното представяне на проект „Градът в миниатюри”, който район „Нови Искър” реализира с финансовата подкрепа на Столична община - Програма Европа.

 

Селскостопанска аптека "Агрозащита 505" Нови Искър
Фитофармацевтични препарати, сортови семена, течни и листни торове, амониева селитра,

.
Продължава...

 

В момента има 95 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter