Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Областен информационен център – София проведе среща с представители на общините и местния бизнес в район Нови Искър

Г-жа Мадлен Георгиева и даниела Райчева -кмет на НИОбластен информационен център– София проведе работна среща с представители на общините, местния бизнес, културата и образованието от р-н Нови Искър. На срещата бяха дадени указания за работата по оперативните програми за 2013 г., както и за отворени в момента процедури.

.

Екипът на информационния център представян от г-жа Мадлен Георгиева - "Информационно обслужване и технологии" към ОИЦ София, г-жа Лина Савова - експерт "Комуникация и информация" към ОИЦ София, г-жа Даниела Райчева - кмет на район Нови Искър и Желязко Пишманов от СО очерта важността от представянето на изпълнените проекти през периода 2007 – 2013 пред присъстващите.Своевременното и точно отчитане на постигнатото формира правилни оценки и нагласи в обществото. Затова като цел на срещата беше изведено събирането на информация за проектите, изпълнявани на територията на всяка община, с акцент върху добрите практики. Друг акцент беше очертаването на теми за предстоящите информационни събития, които екипът на Областен информационен център – София планира през 2013 г. и 2014 г. на територията на всяка община от Софийска област. На екипа от ОИЦ бяха задавани и актуални въпроси за практически приложения на кампанията.

Текст и снимки: Веско Вълков

Последно променен на Вторник, 05 Февруари 2013 12:16  

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 76 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter