Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Сребърен медал за състезател от Нови Искър

Състезател от Нови Искър спечели сребърен медал от републиканското първенство по карате

Павел Стоянов от спортен клуб Левски Спартак и президент на карате клуб „Щит“ Нови Искър стана вицерепубликански шампион в дисциплина "кумите", категория до 84 кг. на републиканското първенство в Троян.

.

Състезателят родом от град Нови Искър успя да сребърният медал в категория сред конкуренцията на още 16 състезатели от цялата страна и след наскоро отшумяла контузия.

Републиканското първенство по Карате-до за жени и мъже се проведе в Троян на 25. февруари в спортна зала "Чавдар". В състезанието участваха 91 състезатели от 36 клуба от цялата страна. Медалът, който извоюва Павел е неговия трети пореден сребърен медал от републиканско първенство.

Първата среща за Стоянов беше спечелена служебно след неявяване на неговия противник. Последваха серия от победи, като тази с 4:0 над Венцислав Божев на четвърт финала и победа с 3:2 над миналогодишния шампион в категория до 84 килограма – Радослав Пенов. В спора за златото младата надежда в каратето изгуби от Силвестър Гьолски от НСА с 3:2 при спорно съдийство.

В отборното класиране тимът на Левски Спартак, за който се състезаваше Стоянов остана на трето място. В момента състезателя от Нови Искър се подготвя за световното първенство в Париж, което ще се проведе през ноември.

 

Последно променен на Сряда, 14 Март 2012 20:08  

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 68 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter